Huiswerkbegeleiding


Huiswerkbegeleiding Leerplein Zwolle

Huiswerk stress? Met onze huiswerkbegeleiding keert de rust weer terug!


Leerplein Zwolle biedt ook huiswerkbegeleiding voor alle klassen en niveaus van het voortgezet onderwijs. Ook helpen we MBO en HBO studenten met het plannen en structureren van het huiswerk.


Wat is huiswerkbegeleiding?

We begeleiden je zoon/dochter bij het maken en leren van het huiswerk. We onderzoeken welke leerstrategie je kind heeft en kijken of dit een effectieve leerstrategie is. Als deze leerstrategie niet of minder effectief blijkt te zijn, bieden we je kind nieuwe effectieve leerstrategieën aan, bijvoorbeeld Mindmapping.


Bij het leren stimuleren we zoveel mogelijk het zelf nadenken en handelen. Hiervan leert je kind immers het meest. Daarnaast overhoren we de leerstof die je zoon/dochter moet kennen voor de toets. Ook helpen we je kind bij het maken en bijhouden van een realistische planning, zodat je kind de rest van de week van dag tot dag precies weet wat hij/zij moet doen.


Wanneer is het tijd om huiswerkbegeleiding te nemen?

Herken je één of meer van de volgende situaties:

Leren

  • Je kind begint de avond van te voren pas met leren voor de toets.
  • Je kind wil een samenvatting maken, maar weet niet hoe te beginnen.
  • Je kind leert de lesstof door het over te schrijven.

Maken

  • Je kind heeft moeite het overzicht te houden over het huiswerk (Magister, agenda, studieplanner, etc.)
  • Je kind begint zo laat mogelijk met het maken van het huiswerk.

Toetsen

  • Je kind heeft goed geleerd voor de toets, al het huiswerk gemaakt en heeft toch een onvoldoende.
  • Je kind heeft de ene keer een hoog cijfer en de andere keer onvoldoende en er lijkt geen verklaarbare reden te zijn.


Dan is het aan te raden om te starten met huiswerkbegeleiding.Wat maakt huiswerkbegeleiding bij Leerplein Zwolle anders dan bij andere bedrijven?

In Zwolle zijn diverse huiswerkinstituten te vinden. Deze bieden allemaal varianten op de huiswerkklas aan. Individuele begeleiding geven ze alleen in de vorm van bijles. Bij Leerplein Zwolle geven we 1 op 1  huiswerkbegeleiding. Dat is wel zo prettig voor je zoon of dochter. Hierin kunnen we je kind in 30 minuten de volle aandacht geven en effectiever begeleiden ten opzichte van een huiswerkklas.


We helpen bij het maken van een realistische planning, geven tips voor het leren van de leerstof en helpen je kind bij alle vakken. We geven je kind steeds meer eigen verantwoordelijkheid, met als optimaal einddoel dat je kind zelfstandig, dus zonder huiswerkbegeleiding zijn/haar huiswerk kan maken. Ik kan het zelf! Wil je meer weten over onze aanpak? Bel dan met 06-40292289 of stuur een bericht via onze contactpagina.


Waar wordt de huiswerkbegeleiding gegeven?

De lessen worden gegeven aan de Mannagras 33 in Stadshagen. Je vindt ons naast het winkelcentrum van Stadshagen en tegenover basisschool de Zevensprong. Het is ook mogelijk om online les te volgen via Zoom.


Wat kost huiswerkbegeleiding?

Een sessie online huiswerkbegeleiding kost per 30 minuten € 35 en op ons kantoor € 38.  In de meeste gevallen heeft je zoon of dochter voldoende aan 1 of 2 sessies huiswerkbegeleiding per week. Meer informatie over onze tarieven en algemene voorwaarden vind je bij Tarieven.


Hoeveel sessies huiswerkbegeleiding ga je volgen?

Als blijkt dat huiswerkbegeleiding een passende vorm van begeleiding is voor je kind, volg je bij Leerplein Zwolle minimaal 3 maanden huiswerkbegeleiding. Daarna is het maandelijks opzegbaar.


Betaling

De betaling van de huiswerkbegeleiding vindt plaats in delen. Aan het begin van de maand ontvang je de factuur van de geleverde diensten in de afgelopen maand.


Wil je meer weten over huiswerkbegeleiding?

Neem dan contact met ons op door te bellen met 06-40292289 of mail naar info@leerpleinzwolle.nl

We denken graag met je mee!Klaar om huiswerkbegeleiding te volgen?


Elk kind is uniek en daarom gaat Simon Wieringa graag vrijblijvend met je in gesprek, om te zien hoe we je kind het beste kunnen helpen. In een kort (telefonisch) gesprek kan hij als snel inschatten wat Leerplein Zwolle kan betekenen voor de hulpvraag van je kind. Ik hoor graag van je!


Simon Wieringa

Remedial Teacher bij Leerplein Zwolle