Recensies van Leerplein Zwolle

Google Reviews van Leerplein Zwolle

Een aanrader!

Wij zijn erg blij met de huiswerkbegeleiding die we zowel voor onze zoon en dochter hebben ontvangen. Leerplein Zwolle is erg professioneel en sluit goed aan bij wat de kinderen op school leren. De extra ondersteuning en stof die de kinderen hebben gekregen heeft tot goede schoolresultaten geleid. Meester Simon legt de stof goed en op een kindvriendelijke manier uit, zodat er in korte tijd vooruitgang wordt geboekt . Een aanrader!

Sandra de Vries

op Google Reviews

Heldere terugkoppeling!

De docenten begeleiden het kind op een prettige manier. Duidelijke en heldere terug koppeling naar ouders.


Goed met de fiets bereikbaar.

Angelique Ottens

op Google Reviews

Goede terugkoppeling!

Twee kinderen van ons krijgen hulp van Leerplein Zwolle, onze zoon bijles en onze dochter voor Logopedie. Wij zijn erg tevreden, goede terugkoppeling van de resultaten en doelen. Ze gaan erg leuk om met de kinderen waardoor het geen straf voor ze is om er naartoe te gaan.

juniorkaya games

op Google Reviews

Simon begreep ons!

Onze zoon kreeg in groep 8 het advies voor vervolgonderwijs. Wij vonden dit advies niet passen bij onze zoon. Wij wisten en geloofden erin dat hij meer in zich had. De lockdowns hadden in ons geval helaas niet tot gevolg dat er positief werd geadviseerd. De school stond niet open voor onze argumenten en gaf als enige mogelijkheid het heroverwegen van het advies als de IEP toets hoger uitviel. We hebben Simon opgebeld en de situatie uitgelegd. Hij heeft meegekeken naar de CITO scores en begreep ons gevoel. Onze zoon heeft een keer of 8 bijles gehad van Simon en oa geoefend in de vraagstelling van de IEP toets. Ook de extra uitleg en oefening na de lockdowns was mooi meegenomen. Het eindresultaat is dat de school het advies naar boven heeft moeten bijstellen.
Simon heeft echt de tijd genomen om naar mijn verhaal te luisteren, geadviseerd en bovenal mijn zoon heel fijn geholpen. De snelheid en flexibiliteit na mijn telefoontje was ook zeer prettig!

Mrn Hgmn

op Google Reviews

Denkt goed mee!

Simon denkt goed mee in het maken van een plan voor onze hulpvraag en gaat vervolgens aan de slag. Ook het contact met ons en met ons kind hebben wij als zeer prettig ervaren.

postvan

op Google Reviews

Rekenvaardigheden enorm verbeterd!

Onze dochter Noa (groep 8) heeft dankzij Sanne haar rekenvaardigheden enorm verbeterd! Wij zijn erg tevreden over het Leerplein en kunnen het iedereen die hulp nodig heeft bij het rekenen of taal het Leerplein enorm aanbevelen.

Noa Plessen

op Google Reviews

Hij straalt weer zelfvertrouwen uit!

Onze zoon heeft bij Leerplein Zwolle een halfjaar lang 1x per week bijles gehad voor rekenvaardigheden. Dit hebben wij gedaan omdat hij niet de juiste aandacht kreeg die hij nodig had op school. In dat halfjaar is hij flink vooruit gegaan en hij kreeg weer het gevoel weer dat hij het wel kan. Bij Leerplein Zwolle zijn ze gaan kijken waar mijn zoon op vastliep en wat de reden daarvan was. Van hieruit zijn ze gaan werken met mijn zoon en dat zag je weer in de school resultaten. Op de meeste scholen waar een kind het moeilijk heeft worden ze vaak in een groep geplaatst waar ze zogenaamd op hun eigen niveau werken, zonder te onderzoeken waarom een kind het moeilijk of lastig vind om te stralen. Door één op één begeleiding bij Leerplein Zwolle heeft het onze zoon weer het gevoel gegeven dat hij het wel kan. Hierdoor gaat hij met een beter gevoel naar het voorgezet onderwijs en hij straalt weer zelfvertrouwen op school.

One Day

op Google Reviews

Flink vooruit gegaan!

Meester Simon heeft mijn zoon super begeleid. Hij is flink vooruit gegaan sinds hij de lessen volgt. Het is een echte aanrader als je kind wat moeilijkheden heeft op school waar hij/zij tegen aanloopt. De meesters is rustig legt als op een duidelijk manier uit. 1op 1 had onze zoon even nodig en ons doel is bereikt. Dank hiervoor.

Roosbergsports

op Google Reviews