Recensies van Leerplein Zwolle

Wat kinderen zeggen over Leerplein Zwolle

Cito & faalangst

"Ik heb met juf Sanne geoefend voor de Cito eindtoets. Ik vond het eerst heel spannend (faalangst), maar nu niet meer. Ik voel me een stuk zekerder. Na de zomer start ik bij het Gymnasium Celeanum Zwolle."

Tessa

groep 8

Doubleren niet nodig

Tom kreeg het advies om groep 2 te doubleren. In maart is hij gestart met bijles bij meester Simon. Hij heeft geoefend met rekenen en taal. Dat vond hij erg leuk om te doen. Het gaat nu zo goed dat hij door mag naar groep 3. Moeder is daar erg blij mee.

Tom

groep 2

Cito & schooladvies

"Ik heb 544 gescoord voor mijn Cito eindtoets. Nu mag ik na de zomer starten op het Havo-Vwo tweetalig in Zwolle. Daar ben ik echt heel blij mij. Door het volgen van bijles bij meester Simon is dit mogelijk geworden. Ik heb vooral geoefend met spelling en woordenschat. De Cito oefeningen hebben me goed voorbereid op de echte toets. Bedankt!"

Bart

groep 8

Cito eindtoets

"Voor mijn Cito eindtoets heb 540 gescoord! Aan het begin van groep 8 was mijn advies kader. Door het volgen van bijles werd midden groep 8 het advies al theoretisch leerweg. En nu heb ik dus 540 op de Eindtoets gescoord en mag ik naar de HAVO".

Tim

groep 8

10 bijlessen

"Ik heb ruim 10 bijlessen gehad van meester Simon. Ik heb toen geoefend met rekenen en Citotraining gehad. Mijn voorlopig advies was kader, maar op de Eindtoets heb ik 539 gescoord. Na de zomer ga ik met veel plezier starten met de VMBO theoretische leerweg!"

Melissa

groep 8

Begrijpend lezen

"Bijles bij meester Simon is echt leuk. Ik heb geoefend met begrijpend lezen en rekenen. Met rekenen ben ik nu van Citoscore E naar een B gegaan. Daar ben ik heel blij mee. Bedankt meester Simon voor de  duidelijke uitleg, goede lessen en huiswerkopdrachten. Rekenen is nu weer leuk!"

Sanne

groep 5

Citoscore naar A+

"Ik heb geoefend met begrijpend lezen. Eerst had ik een Citoscore C, maar nu een A+. Daar ben ik heel erg blij mee."

Rayan

groep 6

Rekenen

"Ik heb geoefend met rekenen. Op school vond ik rekenen niet meer leuk. Het werd steeds moeilijker. Door de bijles van meester Simon ben ik vooruit gegaan met rekenen van een Citoscore D naar C, maar het belangrijkste is dat ik rekenen nu weer leuk vind!"

Damla

groep 5

NIO

"Ik heb geoefend met de NIO vraagstelling bij Leerplein Zwolle. Eerst snapte ik er helemaal niks van, maar door de uitleg van juf Sanne wel. Uitslagen vind ik moeilijk. De andere onderdelen begrijp ik nu goed. Ook hebben we geoefend met tijd. Dat was even wennen. Ik werkte eerst veel te snel en had de helft van tijd over. Nu werk ik rustig door en denk ik goed na over de vragen. Bedankt juf Sanne!"

Angela

groep 8