Trainingen
Leerplein Zwolle geeft bijles, huiswerkbegeleiding, logopedie en trainingen voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289


Trainingen | Leerplein Zwolle


Leerplein Zwolle biedt ook leerzame trainingen aan voor kinderen vanaf 9 jaar tot jongeren van 18 jaar. Soms zit het even tegen in het leven van je kind. Leren op school is niet leuk, de ontwikkeling staat zo goed als stil, je kind zit niet goed in zijn vel en heeft moeite om zich te kunnen concentreren. Voor die kinderen is het fijn om individuele begeleiding te krijgen van een persoonlijke coach.


Samen met de coach ga je aan de slag, je gaat het "probleem" oplossen. De onderstaande trainingen kunnen je daarbij helpen. Wil je meer informatie over één van de onderstaande trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We leggen graag de verschillen tussen de trainingen uit en adviseren welke training bij je kind past, maar dat wil niet zeggen dat wij altijd een training adviseren. Wij kijken naar wat je kind nodig heeft en naar wat best past bij de hulpvraag.Jungle Memory Training

Jungle Memory Training


Het werkgeheugen blijkt één van de belangrijkste voorspellers van schoolsucces te zijn. Werkgeheugenproblemen hebben dan ook een grote impact op het leren.

Cito Training

Cito Training


Leerplein Zwolle verzorgt naast bijlessen en huiswerkbegeleiding ook Cito trainingen voor de kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool.

De training wordt voor je op maat samengesteld en individueel gegeven. Hierdoor heeft je kind de maximale kansen om zich te ontwikkelen.


Meer leren in minder tijd

Meer leren in minder tijd


Deze training is bedoeld om leerlingen meer te laten leren in minder tijd. Deze training zegt niet dat leerlingen vanaf nu geen huiswerk meer hebben. In tegendeel, huiswerk maken is de sleutel tot succes op de middelbare school. Maar het moet wel leuk blijven en daar helpt deze training bij. De meeste kinderen geven aan dat ze óf een leven hebben óf goede cijfers op school. “Meer leren in minder tijd” geeft je tips om beide te combineren.


Kindercoaching


Ieder kind is uniek. Daarom is kindercoaching bij Leerplein Zwolle altijd 1 op 1. Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van begeleiding, gericht op de praktijk.

Kindercoaching
Acoustic Pioneer Training

Acoustic Pioneer Training


Om goed te kunnen luisteren is een goede auditieve verwerking van groot belang. De trainingen zijn leuk om te doen en hebben een groot effect op luistervaardigheden, de aandacht en het werkgeheugen voor auditieve informatie, en werken door naar de schoolprestaties.

IEP-Toets Training

IEP-Toets Training


Leerplein Zwolle verzorgt de IEP-toets training. Deze training bereid je kind voor op de IEP-toets veel groep 8 leerlingen maken. De kinderen maken in 2019 de IEP-toets op dinsdag 16 en woensdag 17 april 2019.


Snelcursus Werkwoordspelling

Snelcursus Werkwoordspelling


Je kind loopt er vast wel eens tegenaan of het valt je als ouder op: eindigt dat werkwoord nou op een -d een -t of -dt? Wat zijn de regels ook alweer? Veel kinderen hebben moeite met werkwoordspelling en dat is meestal niet nodig.

Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid


De coaching is bedoeld voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong vanaf 4 jaar en hoogbegaafde kinderen vanaf 8 jaar en ouder.

SMART Training

SMART Training


SMART is een bewezen, effectieve methode om het redeneervermogen, logisch denken, verbanden zien, kortom de intellectuele vaardigheden te verbeteren. Hierdoor gaat het begrijpen en onthouden beter en verbetert de volgehouden aandacht. Schoolprestaties gaan vooruit.

Training

NIO Training


Leerplein Zwolle verzorgt de NIO test training. Deze training bereid je kind voor op de NIO test die veel groep 8 leerlingen maken. Het moment van het afnemen van de NIO test verschilt per school. Het doel van de NIO test training is je zoon/dochter zo goed mogelijk voor te bereiden op de echte NIO test.


Bootcamps

Bootcamps


Speelt je kind liever buiten dan dat het achter het rekenboek zit? Zit je kind dan uiteindelijk binnen, maar heeft het geen zin of geen concentratie om te oefenen met rekenen? Dan is een bootcamp van Leerplein Zwolle misschien iets voor je kind!


Mindset Training

Mindset Training


Je kind ontdekt wat zijn mindset is en leert denken en leren vanuit een groei mindset.

Contactinformatie

Leerplein Zwolle

Willemsvaart 16A

Kamer 2.03 en 2.08

8019 AB Zwolle           

06-40292289

info@leerpleinzwolle.nl

leerpleinzwolle.nl

KVK nummer: 58048553Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Kennisbank


Training & Onderzoek

Cito training                             

NIO training                               

Jungle memory training             

SMART training 

Mindset training

Meer leren in minder tijd

Acoustic Pioneer

Hoogbegaafdheid

Kindercoaching

Dyslexie screening

Dyscalculie screening

Intelligentie onderzoek

    © 2020 Leerplein Zwolle