Trainingen
Leerplein Zwolle geeft bijles, huiswerkbegeleiding, logopedie en trainingen voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289

Jungle Memory Training

Jungle Memory Training

 

Het werkgeheugen blijkt één van de belangrijkste voorspellers van schoolsucces te zijn. Werkgeheugenproblemen hebben dan ook een grote impact op het leren.

Acoustic Pioneer Training

Acoustic Pioneer Training

 

Om goed te kunnen luisteren is een goede auditieve verwerking van groot belang. De trainingen zijn leuk om te doen en hebben een groot effect op luistervaardigheden, de aandacht en het werkgeheugen voor auditieve informatie, en werken door naar de schoolprestaties.

 

Trainingen | Leerplein Zwolle

 

Leerplein Zwolle biedt ook leerzame trainingen aan voor kinderen vanaf 9 jaar tot jongeren van 18 jaar. Soms zit het even tegen in het leven van je kind. Leren op school is niet leuk, de ontwikkeling staat zo goed als stil, je kind zit niet goed in zijn vel en heeft moeite om zich te kunnen concentreren. Voor die kinderen is het fijn om individuele begeleiding te krijgen van een persoonlijke coach.

 

Samen met de coach ga je aan de slag, je gaat het "probleem" oplossen. De onderstaande trainingen kunnen je daarbij helpen. Wil je meer informatie over één van de onderstaande trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We leggen graag de verschillen tussen de trainingen uit en adviseren welke training bij je kind past, maar dat wil niet zeggen dat wij altijd een training adviseren. Wij kijken naar wat je kind nodig heeft en naar wat best past bij de hulpvraag.

 

 

SMART Training

SMART Training

 

SMART is een bewezen, effectieve methode om het redeneervermogen, logisch denken, verbanden zien, kortom de intellectuele vaardigheden te verbeteren. Hierdoor gaat het begrijpen en onthouden beter en verbetert de volgehouden aandacht. Schoolprestaties gaan vooruit.

 

"Juf Sanne heeft me geleerd dat het normaal is om fouten te maken. Ik wilde alles in één keer goed doen, maar dat kan natuurlijk niet. In de Mindset training heb ik geleerd dat je van fouten kan leren, het zijn juist groeikansen!''

Elsa (groep 8).

Meer leren in minder tijd

 

Deze training is bedoeld om leerlingen meer te laten leren in minder tijd. Deze training zegt niet dat leerlingen vanaf nu geen huiswerk meer hebben. In tegendeel, huiswerk maken is de sleutel tot succes op de middelbare school. Maar het moet wel leuk blijven en daar helpt deze training bij. De meeste kinderen geven aan dat ze óf een leven hebben óf goede cijfers op school. “Meer leren in minder tijd” geeft je tips om beide te combineren.

 

Effectiever en efficiënter huiswerk maken

 

Huiswerk goed maken en leren is makkelijker gezegd dan gedaan. Je kind leert in 5 lessen dat als je tijd en aandacht besteed op korte termijn, je tijdwinst en betere cijfers haalt op langere termijn.

 

Alle leerlingen hebben echter één ding gemeen: ze willen hun huiswerk zo efficiënt en effectief mogelijk maken.

 

Met onze praktische tips, interessante theorie en leuke opdrachten ga jij straks meer leren in minder tijd. Zo heb je een leven én goede cijfers!

Huub heeft Jungle Memory Training gevolgd

 

"Samen met Simon heb ik de Jungle Memory Training gedaan. Dat was best moeilijk om te doen, maar ik heb het diploma gehaald en daar ben ik heel blij mee. Ik kan nu dingen beter onthouden, bijvoorbeeld de tafels.''

Huub (groep 5).

Oefenen met begrijpend lezen

 

Leerplein Zwolle verzorgt naast bijlessen en huiswerkbegeleiding ook

Cito trainingen voor de kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool.

De training wordt voor je op maat samengesteld en individueel gegeven. Hierdoor heeft je kind de maximale kansen om zich te ontwikkelen.

Klik op "Lees meer " en maak kennis met onze Cito trainingen.

Leerplein Zwolle verzorgt de NIO test training. Deze training bereid je kind voor op de NIO test die veel groep 8 leerlingen maken. Het moment van het afnemen van de NIO test verschilt per school. Het doel van de NIO test training is je zoon/dochter zo goed mogelijk voor te bereiden op de echte NIO test.

 

Leerplein Zwolle verzorgt de IEP-toets training. Deze training bereid je kind voor op de IEP-toets veel groep 8 leerlingen maken. De kinderen maken in 2019 de IEP-toets op dinsdag 16 en woensdag 17 april 2019.

IEP-toets training voor groep 8
Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid

 

De coaching is bedoeld voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong vanaf 4 jaar en hoogbegaafde kinderen vanaf 8 jaar en ouder.

Meisje volgt kindercoaching

Kindercoaching

 

Ieder kind is uniek. Daarom is kindercoaching bij Leerplein Zwolle altijd 1 op 1. Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van begeleiding, gericht op de praktijk.

Mindset Training

Mindset Training

 

Je kind ontdekt wat zijn mindset is en leert denken en leren vanuit een groei mindset.

 

Je kind loopt er vast wel eens tegenaan of het valt je als ouder op: eindigt dat werkwoord nou op een -d een -t of -dt? Wat zijn de regels ook alweer? Veel kinderen hebben moeite met werkwoordspelling en dat is meestal niet nodig.

Snelcursus Werkwoordspelling bij Leerplein Zwolle

© 2019 Leerplein Zwolle