Over ons
Leerplein Zwolle geeft bijles, huiswerkbegeleiding, logopedie en trainingen voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289

Over ons


Hoe het begon...

In mei 2013 is Leerplein Zwolle opgericht door Simon Wieringa. Hij was toen net afgestudeerd aan de Katholieke Pabo Zwolle en stond fulltime voor zijn kleuterklas. Het lesgeven aan kinderen en ze nieuwe kennis en vaardigheden bijbrengen is zijn passie. Hij merkte dat je in de klas niet altijd toe komt aan de individuele leerling. Daarom is hij begonnen met het bedrijf Leerplein Zwolle.


In de eerste jaren gaven we met name bijlessen en Cito training. Inmiddels geven we ook huiswerkbegeleiding, logopedie en kindercoaching. Leerplein Zwolle is gericht op begeleiding voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Er werken 5 enthousiaste medewerkers bij Leerplein Zwolle. 

 

Visie op leren

Bij Leerplein Zwolle zeggen we "Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!" Dat is in één zin onze visie op leren. We stimuleren hierbij ook de zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en geven het kind de vrijheid daar waar mogelijk.


Missie van Leerplein Zwolle

Door de invoering van "Passend onderwijs" merken we dat het steeds moeilijker wordt voor de leerkracht om individuele aandacht te geven aan het kind. We willen graag deze kinderen helpen om het plezier in leren weer terug te krijgen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en bovenal zichzelf kunnen zijn! 


Medewerkers van Leerplein Zwolle


Simon WieringaSimon

Sanne van EmmenSanne

LaurenLauren

Contactinformatie

Leerplein Zwolle

Willemsvaart 16A

Kamer 2.03 en 2.08

8019 AB Zwolle           

06-40292289

info@leerpleinzwolle.nl

leerpleinzwolle.nl

KVK nummer: 58048553Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Kennisbank


Training & Onderzoek

Cito training                             

NIO training                               

Jungle memory training             

SMART training 

Mindset training

Meer leren in minder tijd

Acoustic Pioneer

Hoogbegaafdheid

Kindercoaching

Dyslexie screening

Dyscalculie screening

Intelligentie onderzoek

    © 2020 Leerplein Zwolle