Directe toegankelijkheid logopedie
Leerplein Zwolle geeft bijles, huiswerkbegeleiding, logopedie en trainingen voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289

Directe toegankelijkheid logopedie


Vanaf 1 juni 2017 is Leerplein Zwolle direct toegankelijk. Dit betekent dat je rechtstreeks naar de logopedist kunt komen, zonder daarvoor eerst naar de huisarts te gaan voor een verwijzing. Tijdens het eerste gesprek zal een vragenlijst worden afgenomen, waarvan altijd een verslag wordt gemaakt en na jouw toestemming wordt verstuurd naar de huisarts. Als er geen bijzonderheden worden gesignaleerd, kan er direct gestart worden met de behandeling.


Let op, bij slikproblemen en heesheid die langer dan 3 weken aanhoudt, is het verstandig een verwijzing te halen bij de huisarts.


Ben je verzekerd bij De Friesland Zorgverzekeraar, CZ (CZ, OHRA en Delta Lloyd Zorgverzekering) Haal dan een verwijzing bij de huisarts voor je naar de logopedist komt. De verwijsbrief van je huisarts kan je bij de eerste afspraak aan de logopedist geven.


Daarnaast is de identificatieplicht van kracht in de zorg, dus neem ook de identiteitskaart/paspoort van je kind mee.     © 2019 Leerplein Zwolle

Contactinformatie

Leerplein Zwolle

Willemsvaart 16A

Kamer 2.03 en 2.08

8019 AB Zwolle           

06-40292289

info@leerpleinzwolle.nl

leerpleinzwolle.nl

KVK nummer: 58048553Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Kennisbank


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Door naar onze privacyverklaring
Accepteren