SMART

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289

 

Wetenschappelijk bewezen breintraining om je IQ te verhogen!

 

De onderzoekers van de Maynooth Universiteit van Ierland hebben een training weten te ontwikkelen waarmee je niet alleen je IQ verbetert, maar ook de bijbehorende schoolsevaaridigheden. Je kind leert zich te focussen op de opdracht, leert verbanden doorzien en breidt zijn woordenschat.

 

Wat is het SMART programma van RaiseYourIQ?

SMART staat voor Strenghtening Mental Abilities through Relational Training. De training blijkt de intellectuele vaardigheden die aan de basis staan van het leren te kunnen verbeteren. Deze training is gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek naar hoe kinderen leren.

 

Hoe werkt het programma SMART?

Het is een online training waarbij je kind gedurende de training een enorme verscheidenheid aan vragen oplost en feedback krijgt op zijn/haar oplossingen. Door de doorlopende automatische feedback vindt er operante conditionering plaats. Hierdoor ontwikkelt je kind geleidelijk inzichten in relaties: overeenkomsten, tegenstellingen en verhoudingen. Deze nieuwe inzichten vormen de basis van de toenemende intelligentie en leervermogen van je kind.

Je kind oefent 3 keer per week gedurende 30 minuten met het SMART programma. Dit gedurende 12 weken. Eén keer per week wordt je gecoacht door Simon.

 

In de bovenstaande video zie je hoe Ierse kinderen de training volgen in het Engels. Voor Nederland is er speciale een Nederlandse versie gemaakt. Dat is wel zo prettig voor je kind.

 

Is de effectiviteit van het programma SMART onderzocht?

Op dit moment zijn er 7 studies verricht bij kinderen en (jong)volwassenen, met zowel een normaal als laag IQ en met en zonder leerproblemen. Uit deze onderzoeken blijkt dat de training een significante verbetering laat zien op intelligentietests (WISC) en schoolvaardigheidstoetsen. Tussen deze 7 studies zit ook een follow-up studie. 4 jaar na de training is het IQ nog steeds op, of zelfs boven, het getrainde niveau. Wil je meer lezen?

 

Wat kost de SMART training?

Je betaalt voor de hele training € 492 inclusief licentie ter waarde van € 60.

 

Moet ik zelf nog wat meenemen voor de SMART training?

Nee, je hoeft niks mee te nemen voor de training.

 

Wordt deze training individueel aangeboden of in een groep?

Deze training wordt individueel aangeboden.

 

Wil je de SMART training volgen bij Leerplein Zwolle?

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 Leerplein Zwolle