Kindercoaching

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289

 

Kindercoaching | Leerplein Zwolle

 

Leerplein Zwolle biedt ook kindercoaching voor kinderen vanaf 4 jaar tot jongeren van 18 jaar. Dit doen we vanuit onze visie:

 

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn.

 

Soms zit het even tegen in het leven van je kind. Leren op school is niet leuk, de ontwikkeling staat zo goed als stil, of je kind zit niet goed in zijn vel. Voor die kinderen is het fijn om hulp te krijgen van een kindercoach.

 

 

 

Ieder kind is uniek. Daarom is kindercoaching bij Leerplein Zwolle altijd 1 op 1. Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van begeleiding, gericht op de praktijk.

 

Leerplein Zwolle verzorgt sinds september 2015 ook coaching bij hoogbegaafdheid. De coaching is bedoeld voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong vanaf 4 jaar en hoogbegaafde kinderen vanaf 8 jaar en ouder.

 

Leerplein Zwolle verzorgt ook de training Leren leren voor kinderen van groep 8 van de basisschool. Je kind leert leren, leert plannen en leert dat leren leuk is!

 

De onderzoekers van de Maynooth Universiteit van Ierland hebben een training weten te ontwikkelen waarmee je niet alleen je IQ verbetert, maar ook de bijbehorende schoolsevaaridigheden. Je kind leert zich te focussen op de opdracht, leert verbanden doorzien en breidt zijn woordenschat.

 

Het werkgeheugen blijkt één van de belangrijkste voorspellers van schoolsucces te zijn. Werkgeheugenproblemen hebben dan ook een grote impact op het leren.

 

 

Huub (groep 5): "Samen met Simon heb ik de Jungle Memory Training gedaan. Dat was best moeilijk om te doen, maar ik heb het diploma gehaald en daar ben ik heel blij mee. Ik kan nu dingen beter onthouden, bijvoorbeeld de tafels.

 

Leerplein Zwolle verzorgt ook de mindset training voor kinderen van de basisschool. Je kind ontdekt wat zijn mindset is en leert denken en leren vanuit een groei mindset.

Contactinformatie

Leerplein Zwolle

Willemsvaart 16A

8019 AB Zwolle

06-40292289

info@leerpleinzwolle.nl

leerpleinzwolle.nl

KVK nummer: 58048553

 

© 2018 Leerplein Zwolle