Onderzoek
Leerplein Zwolle geeft bijles, huiswerkbegeleiding, logopedie en trainingen voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289

Onderzoek

 

Leerplein Zwolle verzorgt naast bijlessen, huiswerkbegeleiding en logopedie ook diverse onderzoeken. Zo kunnen we een dyslexiescreening doen als er een vermoeden is van dyslexie en een dyscalculiescreening als er een vermoeden is van dyscalculie. Deze onderzoeken geven je als ouder inzicht in de ontwikkeling van je kind. Let op! Het is een screening en levert dus geen verklaring op.

Daarnaast doet Simon ook intelligentieonderzoeken bij kinderen in groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Je krijgt een leerlingprofiel met IQ berekening en schooladvies.

Dyslexiescreening

Dyslexiescreening

 

 

Heeft je kind moeite met het verschil tussen de letter b of d, lukt het maar niet om vloeiend te lezen, slaat het regelmatig woorden over bij het lezen, blijft het toepassen van de spellingregels lastig, heeft je kind al twee keer Cito E score gehaald voor technisch lezen en/of spelling? Dan is het verstandig om een dyslexiescreening te laten doen. Voor informatie klik op Dyslexiescreening.

Dyscalculiescreening

Dyscalculiescreening

 

 

Heeft je kind moeite met tellen, draait het vaak getallen om, lukt het automatiseren van de plus- en minsommen maar niet of het leren van de tafels? En heeft je kind al twee keer een Cito E score gehaald? Dan is het verstandig om een dyscalculiescreening te laten doen. Voor meer informatie klik op Dyscalculiescreening.

Intelligentieonderzoek en schooladvies test

Intelligentieonderzoek (schooladvies)

 

Wil je graag een onafhankelijk schooladvies of intelligentieonderzoek laten doen? Dat kan bij Leerplein Zwolle! Wij onderzoeken kinderen in groep 6, groep 7 en groep 8 en kunnen door middel van dit onderzoek een gedegen schooladvies geven. Wil je meer weten? Klik dan op intelligentieonderzoek (schooladvies).

┬ę 2018 Leerplein Zwolle