Onderzoek
Leerplein Zwolle geeft bijles, huiswerkbegeleiding, logopedie en trainingen voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289

Onderzoek


Leerplein Zwolle verzorgt naast bijlessen, huiswerkbegeleiding en logopedie ook diverse onderzoeken. Zo kunnen we een dyslexiescreening doen als er een vermoeden is van dyslexie en een dyscalculiescreening als er een vermoeden is van dyscalculie. Deze onderzoeken geven je als ouder inzicht in de ontwikkeling van je kind. Let op! Het is een screening en levert dus geen verklaring op.

Daarnaast doet Simon ook intelligentieonderzoeken bij kinderen in groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Je krijgt een leerlingprofiel met IQ berekening en schooladvies.

Dyslexiescreening

Dyslexiescreening


Heeft je kind moeite met het verschil tussen de letter b of d, lukt het maar niet om vloeiend te lezen, slaat het regelmatig woorden over bij het lezen, blijft het toepassen van de spellingregels lastig, heeft je kind al twee keer Cito E score gehaald voor technisch lezen en/of spelling? Dan is het verstandig om een dyslexiescreening te laten doen. Voor informatie klik op Dyslexiescreening.

Dyscalculiescreening

Dyscalculiescreening


Heeft je kind moeite met tellen, draait het vaak getallen om, lukt het automatiseren van de plus- en minsommen maar niet of het leren van de tafels? En heeft je kind al twee keer een Cito E score gehaald? Dan is het verstandig om een dyscalculiescreening te laten doen. Voor meer informatie klik op Dyscalculiescreening.

Intelligentieonderzoek en schooladvies test

Intelligentieonderzoek (schooladvies)

Wil je graag een onafhankelijk schooladvies of intelligentieonderzoek laten doen? Dat kan bij Leerplein Zwolle! Wij onderzoeken kinderen in groep 6, groep 7 en groep 8 en kunnen door middel van dit onderzoek een gedegen schooladvies geven. Wil je meer weten? Klik dan op intelligentieonderzoek (schooladvies).

Contactinformatie

Leerplein Zwolle

Willemsvaart 16A

Kamer 2.03 en 2.08

8019 AB Zwolle           

06-40292289

info@leerpleinzwolle.nl

leerpleinzwolle.nl

KVK nummer: 58048553Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Kennisbank


Training & Onderzoek

Cito training                             

NIO training                               

Jungle memory training             

SMART training 

Mindset training

Meer leren in minder tijd

Acoustic Pioneer

Hoogbegaafdheid

Kindercoaching

Dyslexie screening

Dyscalculie screening

Intelligentie onderzoek

    © 2020 Leerplein Zwolle