NIO
Leerplein Zwolle geeft bijles, huiswerkbegeleiding, logopedie en trainingen voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289

NIO test training

 

Leerplein Zwolle verzorgt de NIO test training. Deze training bereid je kind voor op de NIO test die veel groep 8 leerlingen maken. Het moment van het afnemen van de NIO test verschilt per school.

 

NIO

Waaruit bestaat de NIO test training?

Tijdens de NIO test training word je kind voorbereid op de NIO test. Dit gebeurt met het NIO test oefenboek en online oefenvragen. Er wordt hierbij gewerkt aan de volgende categorieën:

  • Synoniemen
  • Getallen
  • Analogieën
  • Rekenen
  • Uitslagen
  • Categorieën

 

Wat is het doel van de NIO test training?

Het doel van de NIO test training is je zoon/dochter zo goed mogelijk voor te bereiden op de echte NIO test. We oefenen hierbij met de vraagstelling van NIO (meerkeuze) en de kinderen leren technieken om gemakkelijker het goede antwoord te vinden.

 

Waar en wanneer wordt de NIO test training gegeven?

De data en tijden worden in overleg gepland. De training wordt gegeven op ons kantoor aan de Willemsvaart 16a.

 

Wat kost de NIO test training?

De NIO test training bestaat uit 4 bijeenkomsten van 50 minuten. Bij deze training krijgt je kind het boek en toegang tot de online oefenvragen. Voor deze training betaal je een vaste prijs van € 160,00.

 

Moet ik zelf nog wat meenemen voor de NIO test training?

Nee, je hoeft niks mee te nemen voor de training. Je krijgt het boek, een pen en papier, online toegang, en je mag tijdens de training gebruik maken van de tablets van Leerplein Zwolle. De tablet blijft eigendom van Leerplein Zwolle en wordt alleen gebruikt op de trainingslocatie.

 

Is de NIO test training geschikt voor alle kinderen van groep 8?

Ja, deze training is geschikt voor alle kinderen van groep 8.

 

Betaling

De betaling van deze training vindt plaats in delen. Aan het begin van de maand ontvang je de factuur van de maand ervoor.

 

Wil je de NIO training volgen bij Leerplein Zwolle?

© 2018 Leerplein Zwolle