Cito

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289

Cito trainingen

 

Leerplein Zwolle verzorgt naast bijlessen en huiswerkbegeleiding ook diverse trainingen voor de kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool. De trainingen worden voor je op maat samengesteld en wordt individueel gegeven. Hierdoor heeft je kind de maximale kansen om zich te ontwikkelen.

Hieronder staat een overzicht van de trainingen die Leerplein Zwolle geeft:

 

 

Cito eindtoets training

 

Veel kinderen die in groep 8 zitten van de basisschool maken midden april weer de Cito eindtoets. Zit je zoon of dochter in groep 8? Ja, dan is de Cito eindtoets training een goed idee.

Citotoets training M8

 

Veel kinderen die in groep 8 zitten van de basisschool maken in januari weer de Cito toets M8. Zit je zoon of dochter in groep 8? Ja, dan is de Cito training M8 een goed idee.

Cito entreetoets training

 

Veel kinderen die in groep 7 zitten van de basisschool maken tussen begin april en eind juni weer de Cito entreetoets. Zit je zoon of dochter in groep 7? Ja, dan is de Cito entreetoets training een goed idee.

Citotoets training B8

 

Veel kinderen die in groep 8 zitten van de basisschool maken tussen oktober en november de Cito B8. Zit je zoon of dochter in groep 8? Ja, dan is de Cito toets training een goed idee.

Citotoets training M7

 

Veel kinderen die in groep 7 zitten van de basisschool maken tussen januari en februari, de Cito toets M7. Tussen begin april en eind juni maken ze de entreetoets. Zit je zoon of dochter in groep 7? Ja, dan is de Cito toets training een goed idee.

E6

Citotoets training E6

 

Veel kinderen die in groep 6 zitten van de basisschool maken tussen januari en februari de Cito M6. Tussen begin april en eind juni maken ze de Cito toets E6. Zit je zoon of dochter in groep 6? Ja, dan is de Cito toets training een goed idee.