Cito
Leerplein Zwolle geeft bijles, huiswerkbegeleiding, logopedie en trainingen voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289

Cito trainingen

 

Leerplein Zwolle verzorgt Cito trainingen voor kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool. De Cito training wordt gegeven aan kleine groepjes kinderen, maar ook aan individuele leerlingen. Hieronder staat een overzicht van de Cito trainingen die Leerplein Zwolle geeft:

 

 

Cito eindtoets training

 

Veel kinderen die in groep 8 zitten van de basisschool maken midden april weer de Cito eindtoets. Zit je zoon of dochter in groep 8? Ja, dan is de Cito eindtoets training een goed idee.

Citotoets training M8

 

Veel kinderen die in groep 8 zitten van de basisschool maken in januari weer de Cito toets M8. Zit je zoon of dochter in groep 8? Ja, dan is de Cito training M8 een goed idee.

Cito entreetoets training

 

Veel kinderen die in groep 7 zitten van de basisschool maken tussen begin april en eind juni weer de Cito entreetoets. Zit je zoon of dochter in groep 7? Ja, dan is de Cito entreetoets training een goed idee.

Citotoets training B8

 

Veel kinderen die in groep 8 zitten van de basisschool maken tussen oktober en november de Cito B8. Zit je zoon of dochter in groep 8? Ja, dan is de Cito toets training een goed idee.

Citotoets training M7

 

Veel kinderen die in groep 7 zitten van de basisschool maken tussen januari en februari, de Cito toets M7. Zit je zoon of dochter in groep 7? Ja, dan is de Cito toets training een goed idee.

E6

Citotoets training E6

 

Veel kinderen die in groep 6 zitten van de basisschool maken tussen april en eind juni, de Cito toets E6. Zit je zoon of dochter in groep 6? Ja, dan is de Cito toets training een goed idee.

┬ę 2019 Leerplein Zwolle