Cito
Leerplein Zwolle geeft bijles, huiswerkbegeleiding, logopedie en trainingen voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!

Vragen?

Bel 06-40292289

Oefenen met begrijpend lezen

Cito trainingen


Leerplein Zwolle verzorgt Cito trainingen voor kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool. De Cito training wordt gegeven aan kleine groepjes kinderen, maar ook aan individuele leerlingen. Hieronder staat een overzicht van de Cito trainingen die Leerplein Zwolle geeft:


Cito eindtoets training


Veel kinderen die in groep 8 zitten van de basisschool maken midden april weer de Cito eindtoets. Zit je zoon of dochter in groep 8? Ja, dan is de Cito eindtoets training een goed idee.

Citotoets training M8


Veel kinderen die in groep 8 zitten van de basisschool maken in januari weer de Cito toets M8. Zit je zoon of dochter in groep 8? Ja, dan is de Cito training M8 een goed idee.

Cito entreetoets training


Veel kinderen die in groep 7 zitten van de basisschool maken tussen begin april en eind juni weer de Cito entreetoets. Zit je zoon of dochter in groep 7? Ja, dan is de Cito entreetoets training een goed idee.

Citotoets training M7


Veel kinderen die in groep 7 zitten van de basisschool maken tussen januari en februari,  de Cito toets M7.  Zit je zoon of dochter in groep 7? Ja, dan is de Cito toets training een goed idee.

Citotoets training E5-E6


Veel kinderen die in groep 5 of 6 zitten van de basisschool maken tussen begin mei en eind juni,  de Cito toets E5-E6.  Zit je zoon of dochter in groep 5 of6? Ja, dan is de Cito toets training een goed idee.

Citotoets training M5-M6


Veel kinderen die in groep 5-6 zitten van de basisschool maken tussen begin januari en eind februari, de Cito toets M5-M6. Zit je zoon of dochter in groep 5 of 6? Ja, dan is de Cito toets training een goed idee.

Contactinformatie

Leerplein Zwolle

Willemsvaart 16A

Kamer 2.03 en 2.08

8019 AB Zwolle           

06-40292289

info@leerpleinzwolle.nl

leerpleinzwolle.nl

KVK nummer: 58048553Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Kennisbank


Training & Onderzoek

Cito training                             

NIO training                               

Jungle memory training             

SMART training 

Mindset training

Meer leren in minder tijd

Acoustic Pioneer

Hoogbegaafdheid

Kindercoaching

Dyslexie screening

Dyscalculie screening

Intelligentie onderzoek

    © 2020 Leerplein Zwolle